Cât timp trăiesc oamenii scunzi?

foto: pixabay.com/ro

  • Ești o persoană scundă? Poate că cineva pe care îl iubești nu a fost binecuvântat cu darul înălțimii.
  • Indiferent de motiv, cea mai recentă tendință din social media a făcut ca oamenii să întrebe pe internet care este durata de viață a persoanelor scunde.

Ești o persoană scundă? Poate că cineva pe care îl iubești nu a fost binecuvântat cu darul înălțimii. Indiferent de motiv, cea mai recentă tendință din social media a făcut ca oamenii să întrebe pe internet care este durata de viață a persoanelor scunde.

Înainte de a începe să vă panicați că zilele vă sunt numărate, se pare că este doar veselia lui TikTok, unde tendințele ciudate și minunate capătă amploare.

Cât timp trăiesc oamenii scunzi?

Internetul ne-a oferit toate informațiile de care am putea avea nevoie la îndemână și, în schimb, rasa umană caută pe Google cât timp va trăi o persoană de 1,70 metri.

Cea mai recentă tendință care a devenit virală pe TikTok presupune să le spui oamenilor să caute întrebarea „cât de mult trăiesc oamenii scunzi?”.

Trendul a pornit atunci când cineva a pus întrebarea: „cât de mult trăiesc idioții?” Suficient de mult timp pentru a începe să pui întrebări despre oamenii scunzi, se pare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *