Ce înseamnă sunetele în timpul sexului și de ce ai nevoie de ele?

foto: pixabay.com/ro

Cu toții am auzit că sunetele (geamătul pasional) din timpul sexului sunt o garanție că ne simțim minunat într-un moment atât de intim.

Și cu ajutorul lor ne putem entuziasma și mai mult partenerul și îi putem oferi o doză de uimire si de încredere în sine.

Dar ce nu știai despre ele și de ce avem nevoie de aceste sunete?

Învață în următoarele rânduri: Este firesc să începem să facem zgomote când situația scapă de sub control. Când este extrem de drăguț și involuntar, o arătăm prin gemetele noastre. Acest lucru se întâmplă adesea complet neintenționat. 

Acum. Multe doamne o fac chiar și atunci când dețin controlul absolut asupra corpului lor, doar pentru a mângâia ego-ul partenerului. Adevărul este, totuși, că acest lucru se simte întotdeauna de cealaltă parte și are efectul opus.

Desigur, dacă îți place și aprobi ceea ce face el pentru tine – scoate sunete de aprobare, dar nu te lasa dusa de val. Nu trebuie să fii ca actrițele din filmele pentru adulți. O altă metodă foarte bună este să folosești doar cuvinte pentru a-i spune partenerului tău că ceea ce face te face să te simți grozav.

Și în cazul în care nu poți descifra dacă persoana ta scoate sunete de satisfacție sau ceva diferit, doar întreabă cum se simte și dacă îi place ceea ce se întâmplă. Dar dacă ți-e rușine, urmărește-i limbajul corpului, nu mintea. 

Și, fetelor, nu uitați. Dacă îți place să te bucuri de sex în tăcere, nu este nimic rău în asta. Dar dacă îți place foarte, foarte mult, nu-ți fie rușine să strigi cu voce tare – cu siguranță va face sexul și mai pasional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *