Teoria conspirației!

foto: Captura Tik Tok

 • Un utilizator TikTok care pretinde că este un călător în timp a afirmat că o rasă extraterestră denumită „Necunoscuții” va intra în contact pentru a ajuta rasa umană cu o nouă tehnologie în 2026.
 • Teoria conspiratiei! Un călător în timp dezvăluie când oamenii vor contacta „cei mai puternici extratereștri din univers”.
 • Extratereștrii sunt cunoscuți sub numele de „Necunoscuții” și cunosc aproape totul despre univers, hotărând să îi ajute pe oameni.

Un utilizator TikTok care pretinde că este un călător în timp din anul 2026 a dezvăluit că oamenii vor intra în contact cu o specie extraterestră puternică peste patru ani.

Utilizatorul, cunoscut sub numele de @thatonetimetraveller, susține că rasa denumită „Necunoscuții” va fi capabilă să le prezinte oamenilor o tehnologie nouă, mai avansată.

De asemenea, el spune că extratereștrii au cunoștințe despre univers dincolo de înțelegerea noastră și că vor încerca să ne ajute să înțelegem.

În clipul, care a obținut peste 6.200 de vizualizări, el au spus: „În 2026, oamenii se întâlnesc cu una dintre cele mai puternice forme de viață extraterestră din univers.”

„Extratereștrii sunt cunoscuți sub numele de „Necunoscuții” și cunosc aproape totul despre univers, hotărând să îi ajute pe oameni.”

„Extratereștrii le arată oamenilor noi tehnologii avansate și alte lucruri utile pentru a schimba viața noastră pentru totdeauna.”

Fanii TikTok au părut entuziasmați de această dezvăluire și abia așteaptă să vadă ce se va întâmpla atunci când oamenii vor lua primul contact.

Un utilizator a comentat: „Nu pot să aștept atât de mult”.

Un altul a spus: „Bine, încă 4 ani să vină.”

Un al treilea a adăugat: „Am început să te cred, așa că ți-am dat un follow”.

Cu toate acestea, alții au rămas sceptici pe acest subiect, după cum a susținut un utilizator: „Dacă ești real, atunci spune-mi când voi avea o iubită”.

Un altul a adăugat: „Nimic din ceea ce ai spus nu a devenit adevărat”.

Un al treilea a scris: „Nu voi întreba dacă este real sau nu, imaginându-mi posibilitățile este totuși fascinant.”

Vestea vine după ce un TikToker a pretins că a „scăpat” informații de la un autoproclamat călător în timp, care a emis un avertisment înfricoșător pentru evenimentele apocaliptice care vor începe în această vară.

Kawhi Leonard, cunoscut și sub numele de ‘thehiddengod1’, susține în videoclipul său că pământul din SUA se va despărți cu doar câteva luni înainte de a fi descoperite noi specii mortale și de a fi declarate dispărute milioane de persoane.

Se spune că profețiile terifiante vor avea loc la date specifice între iulie și octombrie, pe care utilizatorii TikTok au fost îndemnați să le țină minte.

1 thought on “Teoria conspirației! Când vor contacta oamenii „cei mai puternici extratereștri din univers”

 1. Imaginați-vă o viață în care sunteti priviți cu respect și admirație pentru frumusețea și tinerețea dumneavoastră.
  O viață în care succesul poate crește cu peste 1000%

  Firele Albe/Carunte de par, va fac sa aratati mult mai invarsta decat sunteti de fapt.
  Nu vă lăsați limitați de vârstă, atunci când vine vorba de Dragoste, Afaceri sau Carieră!

  Sute de mii de persoane au scapat de Firele Albe de Par, si acum arata mult mai tineri datorita produselor Sereni Capelli.
  Oferiti-va si dumneavoastra o sansa de a creste succesul in viata dumneavoastra.

  Folositi produsele de pe https://serenicapelli.ro fara riscuri. Daca nu sunteti multumiti de rezultate in 14 zile, primiti banii inapoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *