Bebeluș lăsat să moară singur în apartament, după ce mama a încetat brusc din viață

foto: Lacs.live

  • Natalie Kane, în vârstă de 27 de ani, și fiul ei, Harry, în vârstă de 14 luni, au fost găsiți morți în apartamentul lor din Cumbria.
  • Natalie Kane a murit la domiciliul ei la o oră necunoscută.
  • Harry a murit ca urmare a deshidratării după ce a fost lăsat singur în urma decesului mamei sale.

O mama iubitoare și un copil au fost găsiți morți în urma constatărilor efectuate de poliție – la doar câteva zile după ce au ratat planurile de Crăciun.

Mama Natalie Kane, în vârstă de 27 de ani, și fiul ei de 14 luni, Harry, au fost găsiți morți în mod tragic în apartamentul lor din Whitehaven, în Cumbria, la cinci zile după ce urma sa ajungă acasă la o prietenă în ziua de Crăciun.

În cadrul unei anchete desfășurate marți, 6 septembrie, s-a stabilit că Harry, în vârstă de un an, a murit din cauza deshidratării după ce a fost lăsat efectiv singur când mama Natalie a murit din cauza abuzului de droguri, scrie LacsLive.

Testele efectuate înainte de deces au constatat că în urina femeii s-a găsit doar metadonă, deși Natalie a fost dependentă de droguri.

Ancheta descrie faptul ca Natalie crescuse în Cumbria și a petrecut timp în cadrul cadeților marini, ceea ce i-a permis să călătorească în jurul lumii.

De asemenea, a fost model pentru Littlewoods și, mai târziu, s-a înrolat în armată, unde a lucrat ca șofer de camion înainte de a fi demisă din cauza problemelor cu alcoolul.

Natalie a trăit cu depresie o mare parte din viață și a primit sprijin din partea unor servicii, inclusiv Recovery Steps Cumbria și Women Out West, după dependența de droguri și abuzul conjugal.

Toți cei care au cunoscut-o și au depus mărturie la anchetă au vorbit despre ea ca fiind o mamă iubitoare și devotată, a cărei viață se învârtea în jurul lui Harry.

Îl ducea în parc în fiecare zi și nu avea grijă de alți copii, deoarece dorea să fie cu el cât mai mult timp.

În perioada premergătoare decesului ei, s-a văzut cu prietenii și a petrecut ceva timp cu Scott, care adusese o bicicletă de echilibru, cadou de Crăciun pentru Harry.

Era entuziasmată de primul Crăciun „adevărat” alături de Harry și îi cumpărase o mulțime de cadouri de care să se bucure. În ajunul Crăciunului, a fost la cumpărături la Tesco în Whitehaven și a petrecut ceva timp cu un prieten.

Mama trebuia să își viziteze bunica, dar nu a putut să o facă deoarece trenul a fost anulat.

În ziua de Crăciun, ea plănuise să viziteze o altă prietenă, Stacey Hackett, împreună cu Harry, dar nu a mai răspuns la mesaje în seara precedentă.

Stacey nu a fost îngrijorată când cei doi nu au apărut, deoarece acest lucru nu a fost considerat neobișnuit și a crezut că au plecat să își petreacă ziua cu familia.

De asemenea, nu era neobișnuit ca Natalie să stea mai multe zile fără să vorbească cu familia și prietenii ei.

La 30 decembrie, s-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că Natalie nu a mai luat legătura cu niciunul dintre servicii și a fost contactată poliția.

Un ofițer s-a deplasat la fața locului și nu a putut obține niciun răspuns de la adresa respectivă. Acesta a vorbit cu vecinii din apartamentele din jur, care și-au amintit că nu au văzut-o de câteva zile.

Vecinul de dedesubt și-a amintit că auzea un robinet curgând constant, dar nici un alt zgomot.

Ofițerul a primit permisiunea de a intra în proprietate, care era descuiată, și a descoperit-o pe Natalie întinsă în sufragerie, lângă cadourile de Crăciun nedeschise. Cadavrul lui Harry a fost găsit apoi în baie. Au fost efectuate autopsii și se crede că Harry ar fi supraviețuit două-trei zile după moartea mamei sale, înainte de a ceda în urma efectelor deshidratării.

Într-o declarație rezumată de asistentul medicului legist Margaret Taylor, Scott a declarat: A fost una dintre cele mai bune mame pe care le-am văzut vreodată. Era atât de iubitoare, atentă și grijulie. Ultimul an din viața ei s-a învârtit în jurul lui Harry”. Harry a fost descris ca fiind un bebeluș fericit care în mod clar își iubea mama.

În încheierea anchetei, medicul legist a declarat: Se descurcase atât de bine, își schimbase viața, era clar că nu mai făcea abuz de heroină, care fusese drogul ei preferat. Natalie Kane a murit la domiciliul ei la o oră necunoscută între 24 și 25 decembrie. Harry a murit ca urmare a deshidratării după ce a fost lăsat singur în urma decesului mamei sale.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *