Candice Bushnell se întâlnește cu un băiat de 21 de ani

foto: six.com

  • Autoarea cărții „Sex and the City” se întâlnește cu un băiat de 21 de ani. Un bărbat de 91 de ani și tânarul luptă pentru inima ei
  • Creatoarea bestsellerului „Sex and the City” – Candice Bushnell, în vârstă de 63 de ani, a atras atenția asupra vieții sale personale cu noul bărbat de lângă ea.

Jurnalista care a condus o rubrică de ziar timp de câțiva ani și mai târziu a scris cartea Sex and the City, și-ar fi găsit dragoste intr-un iubit cu cateva decenii mai tânăr decât ea.

Potrivit site-ului Six, bărbatul care a captat inima celebrei scriitoare este un model de 21 de ani pe care Candice l-a cunoscut în timpul unei prezentări de modă în această primăvară. De atunci, cei doi sunt nedespărțiți unul de celălalt și apar împreună la evenimente, mai dezvăluie site-ul.

Potrivit informațiilor din Six, deși numele tânărului misterios este în prezent învăluit în secret, surse apropiate lui Bushnell confirmă existența unui astfel de bărbat.

Interesant, însă, el nu este singurul pretendent al scriitoarei. Publicația adaugă că există un alt domn care luptă pentru inima lui Candice și acesta este un bărbat demn de 91 de ani.

Sperăm să aflăm în curând ce va alege fermecătoarea autoare, fie prin fotografii, fie printr-un comentariu oficial. Din 2002 până în 2012, Candice Bushnell a fost căsătorită cu Charles Askegard, cu 10 ani mai mic, decât ea. Ea îl cunoștea doar de opt luni înainte ca cei doi să spună da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *